På Tovetorps zoologiska forskningsstation i Södermanland finns idag utmärkta möjligheter att ordna mindre konferenser, workshops, möten, personalutflykter m.m. till mycket konkurrenskraftiga priser.

Kursbyggnaden är idealisk för grupper mellan 15 och 40 personer. I den ljusa vackra matsalen finns plats för 60 personer. Från det välutrustade köket serveras allt från husmanskost till trerätters festmiddagar.

De fyra grupprummen rymmer var och ett 10 personer. Det finns en mindre föreläsningssal, med plats för 30 personer i Kursbyggnaden. I en angränsande byggnad finns det en aula som rymmer drygt 80 personer. I Kursbyggnaden finns det sängplatser för 50 personer och på övriga Tovetorp finns plats för ytterligare 10 - 30 personer.

Målgrupp

I första hand vänder vi oss till verksamma vid Stockholms universitet. Tovetorp är en idealisk plats för mindre konferenser, kurser, workshops, möten och personalutbildningar inom universitetet. Den höga servicenivån och den låga prisnivån borgar för en kostnadseffektiv användning av forsknings- och undervisningsresurser.

Självklart välkomnar vi även andra universitet, högskolor, statliga organisationer och företag som vill förlägga kurser och konferenser i vår fina miljö.