Vi försöker tillaga all mat så klimatsmart, ekologiskt och närproducerat som möjligt. Till luncherna serverar vi i regel vegetariska rätter.

  • Nötköttet är naturbeteskött från Årdala-Sörby oppgård.
  • Viltkött är från lokala leverantörer.
  • Fisk är alltid MSC-märkt.
  • Mejerivaror är i första hand ekologiska.
  • Grönsaker/frukt är i första hand ekologiskt och närproducerat.
  • Mat- och fikabröd är mestadels hembakat.

Smaklig måltid!

Smakprov

Ett exempel på vad vi serverat våra konferensgäster som festmåltid.

Förrätt

Förrätt: Råraka med löjrom
Förrätt: Råraka med löjrom

Huvudrätt

Huvudrätt: Dovhjortsbiff med potatisbakelse och kantarellsås.
Huvudrätt: Dovhjortsbiff med potatisbakelse och kantarellsås.

Efterrätt

Efterrätt: Blåbärsglass med mandelflarn och chokladganache.
Efterrätt: Blåbärsglass med mandelflarn och chokladganache.